Η γευσιγνωσία μελιού και η ανάδειξη της ποιότητάς του είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων των Honey Experts, και το 2025 ξεκινά δυναμικά με τη συμμετοχή του πιστοποιημένου γευσιγνώστη μελιού Σπύρου Σκαρέα, ως κριτή στα Athens Fine Food Awards.
Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την EXPOTROF, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στην ανάδειξη ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το μέλι, ως βασικό στοιχείο της ελληνικής γαστρονομίας, είχε περίοπτη θέση, με συμμετοχές από κάθε γωνιά της χώρας. Μεταξύ αυτών, ρείκι από την Ικαρία, έλατο από τη Βυτίνα και βελανιδιά από την Αιτωλοακαρνανία εντυπωσίασαν με τη μοναδικότητα και την ποιότητά τους.

Athens Fine Food Awards 2025
Η συμμετοχή στα Athens Fine Food Awards αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου ταξιδιού γευσιγνωσίας μελιού για το 2025, με τον επόμενο σταθμό να είναι ο παγκόσμιος διαγωνισμός μελιού στο Παρίσι (Paris International Honey Awards) και στη συνέχεια ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τροφίμων Great Taste Awards στο Λονδίνο. Μέσα από τη συμμετοχή του σε διεθνείς διοργανώσεις, ο Σπύρος Σκαρέας προωθεί την αξία του ελληνικού μελιού, ενισχύοντας την προβολή του στην παγκόσμια αγορά.
Συμβουλευτική Υποστήριξη για Μελισσοκόμους
Οι Honey Experts προσφέρoυν εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής στους μελισσοκόμους που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους, να ενισχύσουν την εμπορική τους ταυτότητα και να ανταγωνιστούν δυναμικά στις αγορές. Με βάση τη βαθιά γνώση του αντικειμένου και τη διεθνή εμπειρία στη γευσιγνωσία, παρέχεται καθοδήγηση για:
- Ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών του μελιού.
- Διασφάλιση ποιοτικών προτύπων.
- Δημιουργία ισχυρού brand και στοχευμένου marketing.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε με τα προϊόντα σας και να χτίσετε μια επιτυχημένη πορεία στον κόσμο του ελληνικού μελιού.